Om Raa Rabarber

Raa Rabarber – det er mig – Rikke Kjær Haukrogh – mor, hustru, bondekone, journalist og tekstforfatter.

RIKKE-002 (1)

 

Her på mine sider finder du en blanding af nydelighed, pral, pjank og uorden.

Med tre styk yngel i huset – plus en hund og kat – og knap to hektar græs og grus udenfor – så siger det nemlig sig selv, at vores verden ikke kun er lutter idyl og hvidvaskede fotos – som den ellers ser ud på mange andre blogs.

Det betyder ikke, at der aldrig vil havne renvaskede børn, støvsugede rum og friserede rosenbede her på bloggen.

Det betyder kun, at hvis du kigger forbi Raa Rabarber, så vær beredt på livet, som det leves i en børnefamilie på landet midt mellem ukrudt, rod, nullermænd og momentvis pænhed.

Indenfor og udenfor
Jeg elsker at svinge med potter og pander i mit store køkken, så derfor smider jeg jævnligt inspiration her – ikke fancy gourmet, men snarere lette og lækre hverdagsretter, som alle kan lave.

På trods af at det ikke ligner Bo Bedre her hos os hver dag, så er jeg er altså en sucker for pæne ting. Så jeg blogger også om dimser og dutter til boligen.

Vores have er ikke en prydhave, men en levehave. Her må ungerne gerne sparke bold og plukke blomster, uden at mor skælder ud – det kan du også følge med i.

Vi har altid gang i 1000 byggeprojekter her på vores meget nedlagte gård i Vestjylland, og nogle af dem fortæller jeg om her. Vores klunsede trædrivhus og istandsættelse af stald og lade kan du for eksempel læse en del om.

Rap og rå
Selv om jeg er journalist og tekstforfatter, så er det faktisk ret svært at skulle sætte ord på sig selv. Derfor har jeg pølet noget rundt i et navn til min blog. Jeg endte med Raa Rabarber – men i virkeligheden passer det meget godt til mig – rap, rå og usleben – og så elsker jeg rabarber.

Derfor: Velkommen til Raa Rabarber!

Kærlig hilsen
Rikke