Årets første dyp

Bremdal Strand

Selv om sommeren ikke just har budt på særligt meget badevenligt vejr, så har vi været i bølgen blå. Eller det vil sige, børnene har.

Jeg var letsindigt kommet til at love dem, at vi kunne tage til stranden ved Bremdal og bade, og ikke ti vilde Loch Ness’er kunne tale dem fra det – selv om jeg egentlig fortrød lige dér på terrassen den eftermiddag. Så vi proppede bilen med badeudstyr og kørte af sted en solskinsdag med lufttemperatur omkring de 20 grader – vandet væsentligt koldere.

Kun Ludwig havde set det nye badeanlæg ved Bremdal – sidste sommer da han var på camping med morfar. Vi andre hvinede for første gang over, at der nu er langt flere muligheder for at ploppe i vandet – selv om det jo selvfølgelig ikke er fornemme forhold som fx Amager Strandpark. En, to , tre røg de i en efter en. Vist var det koldt, men de var ikke til at lokke op igen.

Jeg servicerede afkommet med boards, badevinger, dykkerbriller og – snorkel. Og mens ynglet dyppede sig, nød moren her, at hun stod helt tørskoet på badebroen.

Til sidst kunne mit moderhjerte – og frygten for forkølelse – ikke klare mere tænders klapren, og alle blev gennet op og i varmt tøj.

Vi krydser alle lemmer og beder bønner for, at vejret bliver lidt bedre i løbet af de næste par uger – så vi (host host …) kan svømme snart igen.

Bremdal Strand

Bremdal Strand

Bremdal Strand

Bremdal Strand

Bremdal Strand

2 Responses

  1. Corporate Mor

    Det ser skønt ud, men også lidt en kold fornøjelse med de 16-17 grader vandet er pt 😉
    Var i havnebad med ungerne i weekenden, og selv soppebassinet var til at få kuldegysninger af! Er ellers vinterbader, men det føles bare koldere i solskin i juni måned, og især uden mulighed for sauna!

    • Rikke

      Haha – ja det er en smule koldt lige nu – men altså – det giver da ingen mening, når du er vinterbader 😉 Hvor sejt! Men det må altså være svært at komme i sådan en vinterdag ;-0

Skriv en kommentar