Følg mig på Bloglovin’

6 Responses

 1. Marina

  Hej Rikke

  Velkommen i blogland, jeg glæder mig til at se hvad du vil bruge bloggen til.

  Normalt ville jeg ikke melde mig som læser af en blog, der endnu ikke har nogle egentlige indlæg, men jeg kan se at du har skrevet Vestjyske Livretter som jeg har bladret i flere gange og hver gang med nysgerrighed og glæde. Derfor glæder jeg mig selvfølgelig til at se hvad du vil med din blog.

  Ofte er det den første tid man skriver blog der er den allersjoveste. Man har meget at dele ud af og sidder endnu ikke fast i en niche. NYD DET.

  Rigtig god weekend.

  • Marina

   Så fik jeg læst din super skønne beskrivelse af dig selv og det du vil med bloggen. Skøn beskrivelse. Nu glæder jeg mig virkeligt til at følge med. Også FANTASTISK billed!

   Rå Rabarber er et skønt blognavn, det var det der fik mig til at klikke mig herind da jeg så dig som ny følger i min postkasse….

   • Minblog

    Hej Marina. Tusind tusind tak for dine søde besvarelser – aj, hvor blev jeg bare glad :-) Og tak for dine søde kommentarer til både billede og navn – som jeg begge virkelig selv har været i tvivl om. Jeg har taget tilløb til bloggen i flere år, og har bare ikke kunnet finde et navn eller hitte ud af hvad jeg skulle med sådan en blog. Men NU kaster jeg mig bare ud i det og ser, hvad det bliver til. TAK igen! Og tak fordi du vil følge med! Kh Rikke

  • Minblog

   Hej Marina.

   Du får også lige et svar her – jeg er SÅ glad for, du har taget dig tid til at svare! Tusind tak ordene om Vestjyske Livretter – hvor er jeg glad for, du lyder til at kunne lide den. Har du den selv?

   Jeg har jævnligt gennem årene læst med på din hyggelige blog og har fulgt din udvikling – hold da fast hvor er du fx blevet god til at fotografere! Det er sådan nogle dejlige billeder og indlæg, du laver :-)

   Mht min blog, så synes jeg det er svært – hvad skal man dele, og er der overhovedet nogen, der gider læse det? Og ikke mindst det tekniske… Jeg roder stadig lidt rundt herinde – fx skal jeg have de der falske Flickr-billeder af – og der er ting, jeg endnu ikke har fået tilføjet – men mon ikke det kommer hen ad vejen… Det håber jeg. Lige nu sidder jeg og arbejder på et par indlæg, som bliver postet snart.

   Rigtig god weekend til dig og dine :-)

   Kh Rikke

 2. Mette Mørk

  Kære Rikke
  Tillykke med din blog :-) Hvor er den lækker; som i skønne billeder og sprød tekst kogt sammen til noget, der pirrer min nysgerrighed og får mig til at glæde mig til mange flere opslag fra dig.
  Way to go… Knus fra Mette

  • Rikke

   Orh wow hvor er du sød, Mette! Tusind tak for dine ord – dem er jeg virkelig glad for! Jeg håber, du vil kigge ind igen – og sig endelig til, hvis du har gode idéer til noget, jeg skal skrive om. TAK igen :-)

   Knus fra Rikke

Skriv en kommentar