Smoothie med avokado og blåbær

Smoothie

Jeg kunne snildt kværne en smoothie om dagen – jeg elsker smagen og konsistensen, og så mætter en smoothie helt vildt godt. Men det er desværre ikke altid, jeg har tiden eller råvarerne til det.

I dag var begge dele dog i huset, så jeg fik kreeret en af mine yndlings – avokado-blåbær-smoothie. Jeg elsker at bruge avokado i mine smoothies – den grønne grøntsag giver en dejlig mild og cremet smag.

Mine smoothies bliver altid lavet på slum – derfor har jeg desværre ikke en præcis opskrift – men prøv dig lidt frem – jeg er sikker på, den bliver god! I virkeligheden kan du bare eksperimentere helt vildt med alle de forskellige frugter og grøntsager, du har i køkkenet – resultatet bliver for det meste lækkert.

Til to store smoothies skal du bruge:

To bananer
Et par dl frosne blåbær
Kød fra en avokado
En-to centimeter skrællet og skriveskåret ingefær
En lille dusk frisk basilikum eller mynte
Yoghurt naturel

Sådan gør du:

Put alle ingredienser i en blender eller brug en skål og en stavblender og giv den gas, indtil du synes, konsistensen er god. Jeg kan lide min smoothie lidt tyk.

Smoothie

No Comments Yet.

Skriv en kommentar