Kroatien vol. 1

Hvar

På sådan en kold og overskyet forårsdag – hvor man oven i købet er blevet snydt for en solformørkelse – så drømmer jeg mig ud i verden.

Sidste sommer besøgte vi Kroatien for første gang. Vi havde lejet et hus af min dejlige venindes familie. Huset ligger på øen Hvar – og her skal jeg helt sikkert tilbage igen. Der var så vidunderligt. Små hyggelige byer, lækre stenstrande, krystalklart vand, billige priser og søde mennesker. Vi boede i en lille by uden ret mange turiste – med kun en enkelt restaurant og to barer på stranden – lige et sted for os.

Hvar ligger i Dalmatien ud for Kroatiens kyst. Det er en aflang ø på cirka 75.000 km2. Man sejler til Hvar fra Split i det sydlige Kroatien. Vi kørte derned i bil, men man kan også flyve til Split og så leje en bil.

Hvis I vil se og høre mere om Hvar, så sig endelig til, så laver jeg flere indlæg.

Hvar

Hvar

Hvar

Hvar

Hvar

Hvar

Hvar

No Comments Yet.

Skriv en kommentar