Formland i pæn indpakning

Formland

Jeg er – som så mange andre – en sucker for pæn indpakning. Og det vrimler det altså med på et sted som interiørmessen Formland.

For et par år siden, kunne man vide sig sikker på, at hvis et stykke chokolade lå i et stykke papir, hvor der var kælet for grafikken og designet, ja så var varen inden i også af god kvalitet – de ting hang lige som sammen. Det synes jeg bare ikke helt, man kan regne med mere. Det er selvfølgelig gået op for flere producenter, at pæn pakning sælger. Og derfor kan man også i dag sætte tænderne i fødevarer, der nok er pænt pakket ind, men som ikke er nogen større smagsoplevelse.

Men kvaliteten er nu ganske høj et sted som Formland – de fleste indkøbere er jo også delikatesse- og livsstilsbutikker – og her sælger man jo nok ikke lige ikke Haribo-vingummier og kogechokolade.

I får lige nogle skud af lækkerier her – jeg kan simpelthen ikke huske forhandlerne, så dem kan jeg desværre ikke henvise til. Billederne er taget med min iPhone, fordi jeg havde glemt at få kort i Canon’en. Tsk tsk….

Formland

Formland

Formland

Formland

Formland

Formland

Formland

Formland

Formland

Formland

Formland

No Comments Yet.

Skriv en kommentar